bed-breakfast-logo5

Articles

KaapsePracht B&B Somerset West

KaapsePracht is een moderne 4 sterren Nederlands gerunde B&B in het mooie stadje Somerset West en is gelegen in een rustige boomrijke woonbuurt aan de voet van de Helderberg Mountains  slechts 25 minuten van het internationale vliegveld van Kaapstad. Op loopafstand van KaapsePracht bevinden zich een aantal uitstekende restaurants,  de maandelijkse Art & Craft markt en op korte afstand bevinden zich mooie stranden.    

KaapsePracht is omgeven door top kwaliteit golf en wijn estates . Toeristische routes brengen U in korte tijd naar plaatsen zoals Stellenbosch, Franschhoek of Paarl. Een bezoek aan een Wijnfarm, Golf of walvissen kijken in Hermanus , alles wat U wenst om Uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken  kan vanuit KaapsePracht georganiseerd worden.

Na een dag vol avontuur in de winelands kunt U een duik nemen in het  zwembad of genieten van een goed glas wijn in de weelderige tuin van KaapsePracht. Er bestaat geen twijfel dat KaapsePracht de perfecte basis is om de omgeving te ontdekken.

kaapsepract-4-star-bed-breakfast-youtube kaapsepract-4-star-bed-breakfast-facebook 4-star-grading Eco-Friendly

Tel: +27 (0) 21 851 0347  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FacebookTwitterLinkedinPinterest